Close

Linda Åkenes

Kunstner, forfatter og veileder 

Mine bilder blir til med akrylmaling, påført på lerret med forskjellig redskaper, lag på lag med maling, vasking og pussing.

Å jobbe med flere lag på lerretet skaper dybde og spennende fargekombinasjoner som får frem de stemningene jeg vil formidle. Strukturen og fargene er avgjørende for motivet i bildet. Noen motiver er planlagt og andre trer fram i maleriet underveis.

Jeg formidler følelser og stemninger fra forskjellige menneskemøter. Relasjonen til oss selv og andre gir meg inspirasjon. 

Etter mange års erfaring i ulike opplærings – arenaer, er det synd å se utviklingen gå mot prestasjoner, krav og press. Individets indre verden blir gjemt og glemt. Det får konsekvenser for vår psykiske helse. Nå bruker jeg mer og mer tid på egen billedkunst. Den gleden og følelsen den kreative prosessen gir, ønsker jeg å tilby andre.

Jeg brenner for det skapende og kreative, hvordan det gir mestring og gode opplevelser. Å finne sin kreativitet, få et pusterom, være her og nå, slippe krav og forventninger, gjør at vi får mulighet til å «komme hjem». 


Kontakt

Mob: 93025963

Mail: lindaaakenes@gmail.com

Facebook: Galleri Åkenes

Instagram: galleri.l.aakenes