Close

Malekurs

Kultur, inkludering og deltakelse. Jeg tilbyr kurs og workshops for ulike grupper i alle aldre. Kursene kan holdes i mitt ateliè, eller på deres arena. Jeg ønsker at kunst og kultur skal være tilgjengelig for alle. Tema og innhold vil tilpasses deltakerne.

Scroll deg nedover for å se aktuelle kurs.

Malekurs 12 - 13 juli 2021

Vil du være med å male med akryl på lerret 2 kvelder i Det Grunnmurede Galleri? Her vil vi eksperimentere med enkle teknikker og ulike redskap. Utforske farger og fargeblanding. Utforske vår fantasi og kreativitet. Dette er gøy!

Sted: Det Grunnmurede Galleri

Tid: Mandag 12.07.21 kl 18.00 – 22.00

       Tirsdag 13.07.21 kl 18.00 – 22.00

Pris: 1500 kr pr pers (Max 5 personer)

Inkludert: Maling, utstyr, redskap, 2 lerret (30×40, 40×50). 

Her får du mulighet til å være kreativ i et rom uten press og krav. Du får den kunnskapen du trenger for å male på lerretet. Den tryggheten du trenger for å slippe deg løs. Og det utstyret du trenger for å eksperimentere. Vi vil utforske farger og hvordan de påvirker oss. Du kan til og med bli enda mer kjent med deg selv. Det er din tid og du er i fokus.

Bli med, og bli overrasket – det bor en kunstner i oss alle. 

Meld deg på ved å klikke på lenken under, eller ring meg på 93025963. 

Påmelding
Kreativ male-weekend

Inspirasjon, kunnskap, utforsking.

Akrylmaling på lerret. Farger, fargeblandinger, teknikker, redskap

Tidspunkt: lørdag 28. oktober – søndag 29. oktober 2017

Sted: Solhaug (m/ overnatting hvis ønskelig)

Pris u/overnatting: 1800 kr                                                                                         Inkluderer alt materiell, lunsj x2, kaffe/te

Pris m/overnatting: 2500 kr                                                                                        Inkluderer alt materiell, lunsj x2, middag, frokost, kaffe/te

Se også kurs for informasjon. 

Klikk påmelding og send melding, eller ring 93025963 / 97127627

Påmeldingsfrist: 8. oktober 2017

Påmelding
De fleste kurs vil inneholde:

Male med akryl på papir og lerret. Farger og fargeblanding. Eksperimentere med enkle teknikker og ulike redskap. Utforske vår fantasi og kreativitet. Dette er gøy!

Her får du mulighet til å være kreativ i et rom uten press og krav. Du får den kunnskapen du trenger for å male på lerretet. Den tryggheten du trenger for å slippe deg løs. Og det utstyret du trenger for å eksperimentere. Vi vil utforske farger og hvordan de påvirker. Du kan til og med bli enda mer kjent med deg selv. Det er din tid og du er i fokus.

Bli med, og bli overrasket – det bor en kunstner i oss alle. Ønskelig å avslutte med en utstilling.

Tema og innhold vil tilpasses gruppestørrelse og alder. 

Ta kontakt for påmelding eller bestilling av kurs. 

Kontakt